Annosjakelu ja lääkehoidon kokonaisarviointi

Lääkkeiden koneellinen annos­jakelu Nokian 1. Apteekista

Annosjakelu helpottaa arkea, kun lääkehoito käsittää useita eri lääkkeitä.

Nokian 1. Apteekin lääkkeiden koneellinen annosjakelu on suunniteltu erityisesti henkilöille, joiden jatkuva lääkehoito käsittää useita eri lääkkeitä. Lääkkeiden annosjakelupalvelu Dosse on oiva valinta myös silloin, kun lääkehoidon toteuttamisessa tarvitaan apua. 

Mitä hyötyä lääkkeiden koneellisesta annosjakelusta on?

  • Annosjakelun tarkoituksena on helpottaa lääkkeiden käyttöä: saat kahden viikon lääkkeet kätevästi annospusseihin annosteltuna. Lääkkeet on päivätty ja merkitty kellonajan mukaan selkeään kerta-annospussiin. Tämä tukee lääkehoidon toteutumista.
  • Annosjakelu luo turvaa, sillä se minimoi lääkkeenoton virheitä.
  • Koneellinen keräys on hygieeninen vaihtoehto.
  • Lääkkeiden koneellinen annosjakelu on myös taloudellinen valinta, sillä asiakas maksaa vain toimitetuista lääkkeistä, ei pakkauksista.
  • Lisäksi annosjakelupalveluun sisältyy aina lääkityksen arviointi, joka varmistaa potilaalle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden ja minimoi lääkehaittoja.

Lue lisää tai kysy palvelusta henkilökunnaltamme!

Lääkehoidon kokonais­arviointi parantaa lääkitys­turvallisuutta

Apteekkimme palveluihin kuuluu myös lääkehoidon kokonaisarviointi, jonka tekee erikoiskoulutettu ja pätevöitetty farmasian ammattilainen. Kyseessä on syvällinen arviointi, jonka tarkoitus on kartoittaa lääkehoidon mahdollisia ongelmia. Arvion laatimisessa käytetään potilaan lääkitys- ja terveystietoja. Lisäksi prosessiin kuuluu potilaan tai esimerkiksi omaisen haastattelu.

Lääkehoidon kokonaisarviointi

  • parantaa lääkitysturvallisuutta, 
  • minimoi lääkehaittoja ja epätarkoituksenmukaisia päällekkäislääkityksiä,
  • varmistaa lääkkeiden yhteensopivuuden ja
  • lääkehoidon tarkoituksenmukaisuuden.

Annamme mielellämme lisätietoja, ota yhteyttä!

Tarkista lääkkeesi saatavuus Lääkehaku-palvelusta

Nokian 1. Apteekki on mukana Lääkehaku-palvelussa, jonka kautta voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen valitsemassasi apteekissa. Palvelu on helppokäyttöinen ja kertoo saatavuuden lisäksi muun muassa lääkkeen vaihtokelpoisuuden. Jos kaipaat neuvoja palvelun käytössä, opastamme mielellämme!

Tutustu Lääkehaku-palveluun ›

Sijainti Soita